Грийн Бей Пакърс почти пропиля късна преднина от два тъчдауна, но удържа за успеха над Балтимор Рейвънс с 31-30, за да си гарантира място в плейофите на Националната футболна лига (НФЛ).

Куотърбекът Аарън Роджърс хвърли за три тъчдауна, изравнявайки легендата на тима Брет Фавър с 442 в кариерата си. Но защитата на Пакърс бе тази, която направи разликата в края, прекъсвайки опита на Рейвънс за две точки при 42 секунди, за да устискат за победата.

Том Брейди и действащият шампион Тампа Бей Бъканиърс нямаха този късмет и пропуснаха възможността да си гарантират титлата на НФК Юг, след като отстъпиха на Ню Орлиънс Сейнтс с 0-9.

Брет Махер отбеляза три наказателни удара, а защитата на „светците“ доминира Брейди, който не успя да запише тъчдаун в мач за първи път от 2006-а насам. Легендата завърши с 26 от 48 успешни подавания, хвърли пресечен пас и загуби фъмбъл. Брейди загуби двете си топ оръжия при рисийвърите – Майк Еванс (адуктор) и Крис Годуин (коляно) във втората четвърт. Рънинг бекът Ленърд Фурнет (адуктор) не довърши двубоя и напусна терена в третата четвърт.