Абсолютният шампион на UFC Родриго Ногера - Минотауро ще е официален гост на петата поредна ММА-гала вечер от веригата “Real Pain Challenge - RISING FORCE”! Черният колан по джудо и бразилско джиу-джитцу е със статиската от 32 победи срещу 6 загуби. В кариерата си Нигера е записал победи срещу имена като Ранди Котюр, Тим Силвия, Фабрицио Вердун, Сергей Харитонов и др.

Боецът ще пристигне във България специално за състезанието, което ще се проведе на 18 Февруари в Зала 1 на НДК. Организаторите от клуб “Real Pain” обещават, че “RISING FORCE” ще е началото на една силна поредица срещи и напълно ще оправдае името си в превод „Надигаща се сила..”

Христо Христов и Любомир Геджев дърпат още малко завесата като гарантират, че с това изненадите само започват. Очаква се присъствие да потвърдят още две световни легенди, чиито имена засега от клуба не разкриват. Девет изключително атрактивни двубоя по ММА и четири Муай-Тай срещи ще сложат началото на турнира “Real Pain Challenge – 2010”.

И този път едни срещу други ще се изправят най-добрите български бойци срещу гости от Русия, Холандия, Италия, Украйна, Сърбия, Македония и Хърватска.