Кметът Бойко Борисов не успя да вкара дузпа на Дарик Радио. Столичният градоначалник откри с изпълнение на наказателен удар футболната среща между отборите на Нова Телевизия и Дарик Радио. Икономическият репортер на Дарик Калиман Мечкаров беше блестящ на вратата и през цялата среща. Мачът се проведе по повод откриването на възстановена спортна площадка в кв. „Сухата река” по проекта „Печелиш и помагаш” на „Еврофутбол”.

В редовното време мачът завърши нула на нула. Едва при изпълнението на дузпи по-обиграният отбор на Нова Телевизия успя да спечели. Колегите вкараха всичките си наказателни удари, докато нападателите на Дарик не бяха концентрирани пред гола и изпуснаха две дузпи.

Спортното събитие беше в рамките на благотворителния проект „Печелиш и помагаш” на „Еврофутбол” ООД и Държавната парично-предметна лотария. Неговата основна цел е да бъдат събрани средства за благотворителни кампании, посредством провеждане на целеви тиражи. Всеки от тях е на различна тема, която е със социална, културна, здравна, образователна или спортна насоченост. Желанието е да бъдат събрани средства, с които да се подпомогнат различни проблемни сфери от живота на България.