Министър-председателят Бойко Борисов и председателят на Европейския съюз Херман ван Ромпой ще бъдат официални гости на коледното детско тържество на клуб по художествена гимнастика Илиана - "Бейби къп". Тържеството е на 14-ти декември (понеделник) от 14.30 часа в зала "Универсиада".

В традиционното коледно тържество на клуба ще участват всички "бебета" на клуб Илиана между 3 и 8-годишна възраст, а техния брой е около 100. За всички са подготвени златни медали, а специални подаръци всяко дете ще има от Дядо Коледа и Снежанка.

Голямата изненада за децата ще бъде присъствието на премиера Бойко Борисов и председателя на Европейския съюз Херман ван Ромпой. Бойко Борисов още от преди да стане кмет на София е бил гост на коледните тържества на клуб Илиана. Той е останал очарован от качеството и организацията на работа на клуба при най-малките.

Официални гости на тържеството ще бъдат още министърът на физическото възпитание и спорта доц. Свилен Нейков, Алекс Нестор, директор "Челопеч майнинг" ООД - спонсор на клуба, президентът на БФХГ Мария Гигова, председателят на ОСК Левски Стоян Хранов и други.