Един от най-добрите играчи на всички времена Рони О’Съливан взриви повече от 600 фенове на снукъра в София. Той заедно с Джак Лисовски направиха зрелищен демонстративен мач в пълния му формат от седем фрейма.

Ракетата пристигна в кино „Арена - Запад” с голямо закъснение, но това не изнерви неговите верни фенове, а ги направи още по-нетърпеливи, за да видят уменията на англичанина.

Преди началото на Black Ram Snooker Show О’Съливан заяви, че е мобилизиран да покаже по-добра игра през следващата година. „Българската храна изключително много ми хареса. Надявам се след шоуто тази вечер да мога да разгледам София, защото ми харесва атмосферата в града. Гостоприемството на вашата страна е много голямо“, коментира англичанина.

Въпреки че не е в етикета на снукъра, О’Съливан раздаде много автографи на своите верни фенове в паузите между фреймовете.

Демонстративният мач между Ракетата и Лисовски започна с бързо спечелен фрейм за по-титулувания играч.

Джак Лисовски обаче загатна за своите способности в следващия близо половин час, в който почти не остави никакви възможности на Ракетата и се възползваше от неговите грешки. Лисовски спечели три поредни фрейма и поведе с 3:1.

Опрян до „стената” О’Съливан си взе кратка почивка и отиде да се освежи, след което излезе преобразен и с три серии над 100 точки победи с 4:3 фрейма.