Петкратният световен шампион по снукър Рони О'Съливан заяви преди шоуто срещу Джими Уайт в столичната зала „Триадица“, че не планира скорошно завръщане към състезателния снукър.

Ракетата се върна към спомените за онези 5:20 минути, в които постигна своя най-бърз максимум, но на няколко пъти подчерта, че иска да се посвети на своето семейство и на нещата, които е пропуснал заради богатата си кариера.

„Нямам планове да се завръщам в снукъра. Щастлив съм да играя в демонстративни мачове. Наслаждавам се на живота и не тренирам толкова. Не мисля скоро да се завръщам към състезанията“, сподели Рони.

"Радвам се отново, че сме в България. Благодаря за вашето присъствие и се надявам да направим добро шоу."

„Снукрът е психология. Трябва да се чувстваш напълно готов, за да се представяш добре. Има неща в моя живот, които искам да подобря. Харесва ми това, което правя в момента. Искам да имам време за семейството си и за други важни неща в живота ми. Няма как да си на ниво, когато другото не е. Не искам да подвеждам и феновете“, добави англичанинът,

"Сега се чувствам много щастлив. Обичам да пътувам. Наваксвам всичко, за което не съм имал време. Стремя се да бъда здрав. Обичам снукъра и искам да го показвам. Проблемът при мен е когато играя лошо. Не приемам добре тези моменти. В момента с Джими искаме да забавляваме феновете. С годините започнах да помъдрявам и да разбирам, че невинаги мога да играя на най-високо ниво."

"Аз играя срещу Джими, който е моят герой. Това е фантастично място за игра. Ще играя с удоволствие. Що се касае до мачовет със Стюарт Бингам – той е в много по-добра форма, аз не се готвя толкова сериозно. Това е едно предизвикателство за мен, а аз не бягам от такива."

„Когато играеш турнири и обръщаш повече внимание на кариерата си, нямаш много време да кажеш, каквото и да било. Моята книга е един шанс да сторя това. Ние сме публични личности и всички се интересуват от нашия живот. Понякога не получаваме шанс да разкажем историята, така както сме я видели“, каза още Рони О'Съливан.

"Синът ми? Той не обича снукъра, пада си повече по футбола, което е супер за мен."