Бившият футболист и настоящ треньор Радостин Кишишев с радост подкрепи националната кампания "Воля за спорт" за хора с увреждания. 

Освен че награди победителите с купи и медали спортиста се включи към състезанията - той игра канадска борба, тенис на маса, футбол с децата, като им показваше разни трикове от терена. Към организираната национална кампания се присъедини и целият футболен отбор на Созопол, начело с треньора и капитана. 

Певиците Пламена, Веси Маринчева и Рени от Х Фактор пък накараха хората да запеят и затанцуват около сцената.

Морският град е поредния, който се включи към спортната кампания за хора с увреждания. Заместник-кмета на община Созопол Петя Чапевова изрази признателност към кмета Панайот Рейзи, който полага грижи и усилия за по-добър живот на инвалидите. Новият стадион в града е изцяло пригоден за трудноподвижни хора. Организаторите на кампанията пък от своя страна дариха инвалидна количка на общината, по чието усмотрение да я предадат на някой нуждаещ се. 

Призьорите от надпреварата

Кампанията се провежда всяка седмица в различен град и е с официалната подкрепа на Бойко Борисов и Министерството на младежта и спорта. Haribo и Office One предоставят подаръци за всички дечица, Нова Мед се грижи за по-добрата им двигателна способност. 

Генерален медиен партньор е Нова тв, събитието се осъществява и с подкрепата на вестниците Стандарт, Новинар, 19 минути, Търговски вестник, бизнес изданието B2B, kmeta.bg, kmetskiizbori.bg, Bnews.bg, Blife.bg, Gong.bg, newsinthecity.bg, vesti.bg. dariknews.bg, e-burgas.bg, HiLife и всички медии, които се чувстват социално ангажирани.