15 септември винаги е била особена дата в календара. От край време първият училищен звънец събужда силни вълнения, а на тях се отдадоха и две от великолепните ни гимнастички. Християна Тодорова от ансамбъла, който спечели бронзов медал на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, както и представителката ни в индивидуалната надпревара Невяна Владинова прекрачиха прага на училището. Но не за да седнат на чина в класната стая, а по съвсем различна причина.

Тодорова сподели емоцията от първия учебен ден с малката си сестричка, на която ѝ предстои да заляга над учебниците, докато Владинова бе специален гост на тържеството в първото си училище в Плевен.

Снимки на двете чаровни грации се появиха на страницата на Българската федерация по художествена гимнастика в една от социалните мрежи, където момичетата получиха и поздрави от своите фенове.

Припомняме, че по-рано ансамбълът ни бе избран за Отбор на месеца в анкетата на „Прес клуб България“. Наставникът Ина Ананиева пък бе определена за Треньор номер 1.

Невяна Владинова

източник: facebook.com/BGRGfederation