Нови билети за двубоя в София между световните шампиони по снукър Рони О'Съливан и Марк Селби бяха пуснати от организаторите на турнира "Efbet Eleven 30". Срещата между дватата англичани ще се състои на 30 септември в зала "Универсиада".

Ден по-късно О'Съливан и Селби излизат един срещу друг в зала "Колодрума" в Пловдив. Интересът към събитието е огромен и това накара организаторите да пуснат допълнителни пропуски, след като до момента са продадени почти всички ценни хартийки.

Новите места в зала "Универсиада" ще бъдат на промо цена по 20 и 30 лева и ще са встрани от входовете на централната трибуна. Рони О'Съливан и Марк Селби ще играят за първи път един срещу друг в новия формат на турнира "Eleven 30", в който се играе до победа в 6 фрейма, като всеки състезател има по 30 секунди за удар.

Голям интерес предизвиква и реферът на двубоя Михаела Таб. Чаровната съдийка ще има среща с българските съдии и фенове в деня преди първия двубой в зала "Универсиада". Желаещите да се сдобият с пропуски могат да го направят от сайта на Евентим и всички техни партньори.