Приключи Деветият благотворителен търг на Дарик радио, организиран от „Ники Кънчев шоу“, “Спортно шоу Гонг” и Gong.bg! Точно в 16:47 часа Ники Кънчев обяви края на наддаванията за предложените уникални артикули, а печелившите могат да видят имената си по-късно тази вечер в страницата на търга във Фейсбук.

При някои артикули, ако не е достигната себестойността им и се прецени от организаторите, ще има нов търг следващия четвъртък.

За поредна година имахте възможност да наддавате за уникални артикули, а всички събрани средства по традиция ще бъдат дарени в подкрепа на две каузи – недоносените деца и тези от аутистичния спектър.

Всеки желаещ може да дари средства по сметките на двете сдружения. Ето ги и тях:

Сдружение "Аутизъм днес", IBAN: BG13RZBB91551009473794, BIC: RZBBBGSF

Фондация "Нашите недоносени деца", Уникредит булбанк, IBAN: BG24UNCR70001520702588, BIC: UNCRBGSF

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов се включи с дарение от 4000 лева от името на футболната Академия "Ивелин Попов", както и спелечи наддаване за топката от Световното първенство по футбол през 1970 година - Телстар като предложи 350 лева за нея.

Търгът се проведе паралелно в ефира на Дарик радио и официалната страница във Фейсбук. Можехте да се включите директно в ефира на Дарик и да предложите конкретна цена или да наддавате под снимката на артикула.

Страхотната фланелка на Кристиано Роналдо с куп автографи стигна сумата от 1400 лева. Сред предложенията можеше да намерите още билети за двата полуфинала в Шампионската лига догодина, като предложените към този момент суми за тях надхвърлят 1000 лева.

ТУК МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

Ето само част от най-любопитните артикули:

Нови артикули!!!

В течение на деня се появиха нови и нови артикули, които можехте да закупите. Можеше да наддавате за фланелката на национала Тодор Неделев, с която той игра в Лигата на нациите. Фен-шал на казахстанския Астана от последния мач на Станимир Стоилов начело на тима срещу Славия Прага в Лига Европа също чака своя нов притежател:

 

 

 

 

 

Оригинална фланелка на Роналдо (Ювентус) с автографи

Оригинална фланелка на „Ювентус“ на Кристиано Роналдо, подписана от самия него, Масимилиано Алегри, Дибала, Киелини, Куадрадо, Манджукич, Пянич, Матюиди, Кедира и други. Тениската е закупена в Германия по време на благотворителен търг в подкрепа на болно дете. Екипът е дарен от Никола Стоянов.

 

 

Фланелка на Мартин Петров

Фланелка на българският национален отбор по футбол на Мартин Петров с негов автограф. С тази фланелка той е играл при последния си мач за националния отбор. Фланелката е дарена от Даниел Готев.

 

 

Екип на Цветан Соколов

Националът Цветан Соколов дари екипа си на Кучине Лубе (Чивитанова), с който игра във финалната среща срещу „Итас Трентино“ на световното клубно първенство в Полша този месец и бе обявен за най-добър диагонал на турнира за втори пореден път. Самият той сподели, че с радост се включва да помогне в благотворителния търг, тъй като възприема каузата за недоносените бебета и като лична за него и семейството му.

 

 

Рамкирана фланелка на Козмин Моци

Луксозно двустранно рамкирана фланелка на Козмин Моци от „Лудогорец“. Фланелката е с негов автограф и е от героичния мач, в който след изпълнение на дузпи през месец август 2014-та година Лудогорец влязоха за първи път в групите на шампионската лига. Тя е дарена от Олег Велинов, а началната цена на екипа е 400 лв.

 

 

Топка с автографи

Топка Puma, подписана от футболистите на Арсенал, играли за клуба през сезон 2017/2018. Дарител е Arsenal Supporters Club Bulgaria, a началната тръжна цена е 250 лева. От българския фенклуб на Арсенал също даряват комплект уникални значки на „артилеристите“.

И още:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tова са само малка част от предложенията, а ТУК може да намерите още куп интересни артикули, за които да наддавате!