По време на кампанията ще има и томбола с технологични награди.

 

Утре рано сутринта започва Black Friday на eMAG, който тази година идва с още повече продукти на склад и страхотни оферти в десетки категории – ИТ и електроника, малки и големи домакински електроуреди, телевизори, смартфони, парфюми, козметика, модни артикули, играчки, продукти за дома и градината, за спортуване и много други.

През последните месеци, електронната търговия се развива бурно, като очакванията са, че интересът към кампанията ще е голям, благодарение на леснотата, безопасността и атрактивните цени, които ни очакват. Ето защо, за да успеем да вземем желаните продукти, трябва да сме съобразителни, тъй като броят им е предварително определен и може да не покрие цялото търсене. Сред съветите как да финишираме успешно във виртуалния шопинг са предварително да запазим продуктите, които ни интересуват, в „любими”, да запазим също данните на картата и на любимото си място за доставка и да инсталираме мобилното приложение на eMAG, като активираме известията, за разберем веднага щом започне техният Black Friday.

Вижте и кои са най-новите Black Friday оферти, които онлайн платформата разкрива предварително. При отваряне на линковете се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията, а посочените цени ще са валидни на след старта ѝ.

• Смарт часовник Samsung Galaxy Watch, 46 мм, silver - Black Friday цена 299,99 лв.

• LEGO® City Police Мобилен команден център 60139Black Friday цена 39,99 лв.

• Дамски часовник Fossil ES3712Black Friday price BGN 87,99

• Спален комплект Kring Butterflies, 100% памук, 132TC, бял/сив/синBlack Friday цена 22,99 лв.

• Пелени Pampers Premium Care XXL BOX 4, 8-14 кг, 168 бр.Black Friday цена 45,99 лв.

• Тиган Tefal Extra, 24 смBlack Friday цена 9,99 лв.

eMAG са подготвили и още една изненада за своите клиенти – томбола с награди дрон, електрическа тротинетка, лаптоп Ultrabook APPLE MacBook Air 13, фотоапарат, пречиствател за въздух и 20 ваучера на стойност по 99 лв. За тях автоматично участва всеки, който в деня на кампанията направи поръчка за минимум 25 лв., плати с карта и заяви доставка до куриерски офис или до шоурума на компанията за продукти, предлагани от eMAG (а не от техни Маркетплейс партньори).