Чисто нов Harley Davidson Sportster Iron 883, модел от последната година е наградата за един от феновете, посетили Калиакра Рок Фест от 1 до 3 юли със закупен тридневен билет.

Освен среща с рок идолите Motley Crue, Scorpions и Dream Theater щастливецът ще се „срещне” съвсем от близо и с легендарния Harley Davidson, който ще стане негова собственост. Избраният от организаторите на феста модел е представител на най-дълго произвежданата серия на емблематичната марка - Sportster (повече от 50 години).

Моторът ще бъде и първото нещо, което ще посрещне рок феновете на стадиона в Каварна. За този модел, маркетинг-директорът на марката, при представянето му се изказва просто и ясно: „Той има типичното олд скуул излъчване, модерна возене и неограничени възможности за тунинг според желнията на притежателя му”.

Четвъртото издание на Калиакра Рок Фест 09 ще се проведе от 1 до 3 юли в Каварна. Откриването е на 1 юли с първия концерт на глем рок бандата MOTLEY CRUE в България. За съжаление очакваните пиро-ефекти, които трябваше да пристигнат за шоуто им, не могат да преминат границите на страната, тъй като са различни от стандартните и са необходими специални разрешителни, които изискват повече време. На 2 юли ще има изцяло немска рок вечер с легендите SCORPIONS, подкрепени от Blind Guardian и Edguy. На финалa – 3 юни, ще се сблъскаме с прогресив бандата DREAM THEATER и Cynic.

Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg с цена за тридневен билет – 100 лв., за еднодневен билет - 55лв.