Тайгър Уудс е "голям тлъст лъжец", който е спал с порноактриса 10 дни след раждането на детето си, каза жената, която твърди, че е имала тригодишна връзка със звездата на голфа.

Джослин Джеймс, чието истинско име е Вероника Сиуик-Даниелс, проведе пресконференция заедно с адвокатката на звездите Глория Олред, веднага след брифинга на Тайгър Уудс при завръщането му в спорта на турнира "Ю Ес Мастърс" в Огъста, Джорджия.

„Ние мислим, че той не се е реабилитирал”, каза адвокатката Олред. „Разочаровани сме, очаквахме извинения и към любовниците, към жените. Той не каза кого е лъгал”.

Джослин Джеймс беше много по-безцеремонна от юриста: „Той е един голям тлъст лъжец. Той не е честен. Десет дни след раждането на дъщеря си, той беше с мен”. На своята пресконференция Уудс избегна да отговори на въпроса за повече подробности за това как е държал в тайна изневерите си към съпругата си - Елин. Шведката не го придружи в Огъста по време на голямото му завръщане.

„Лъгах много близки за мен хора. Лъгах себе си. Това е доста тежко. Поемам пълна отговорност за това, което съм направил”, заяви голфърът.