Коледа отмина, задава се Нова година, но едно събитие в Гонг, не оставя екипа „на мира“. Дългогодишният ни редактор Емил Евтимов, дава поредния повод за радост в наситения с чудесни празници декември. Нашият скъп член днес посреща своя рожден ден, а това определено води до много усмивки по лицата ни.

Страстен почитател на спорта като цяло и заклет фен на Байерн Мюнхен, Емо е сред ключовите фигури на сплотения ни колектив. Неговата хладнокръвна безпристрастност обаче е пословична и в годините се очерта като един от най-силните му козове. Осъзнал, че истината е неговата мисия, Емо стриктно вярва и се води от тази максима.

Но освен, че е съвестен професионалист, с ведрия си нрав и широката си усмивка, нашето момче е душата и на всяка компания, а ние сме сигурни, че като типичен журналист и днес ще направи от рождения си ден небивала сензация.

И понеже сме убедени, че ще бъде обсипан с благопожелания и ние, екипът на Гонг, искаме да отправим нашите: Емо, да си жив и здрав! Желаем ти винаги да вървиш напред по път изпълнен с късмет, щастието да те окрилява, а любовта да преобладава!