Председателят на Българската снукър федерация Олег Велинов съобщи, че вече половината зала за финалния ден на „PTC Bulgaria Open“, който ще се проведе в София от 4 до 8 ноември вече е разпродадена.

„Напредваме доста сериозно в подготовката на турнира. Транспортират се масите, които вече пътуват към България“, сподели Велинов.

„Половината зала за финалния ден вече е продаден. За поредна година си мисля, че турнирът ще се проведе пред пълна зала“, добави председателят на Българската снукър федерация.

България ще приеме за четвърти пореден път световните снукър звезди, а турнирът ще се проведе в зала „Универсиада“.

Билети за голямото събитие може да закупите още сега в мрежата на Eventim. По подобие на предишните издания, феновете на снукъра ще могат с един билет да гледат всички мачове от първите два дни на турнира, когато ще се изиграят всички срещи до осминафиналите. Билетите за финалния ден (8 ноември) се предлагат отделно. Цените варират от 20 до 150 лева. Най-скъпите билети дават възможност на феновете да се срещнат със своите любимци в стаята за почивка между срещите, където ще могат да вземат автографи и да се почерпят от осигурения кетъринг.

„Бързото развитие на снукъра в Европа през последните години доведе до огромна подкрепа за този спорт в България и това се вижда от сериозния успех на PTC турнирите в София за последните три години,“ се казва в официалното съобщение на World Snooker за Bulgaria Open 2015.

 От продажбата на билетите ще се осигури част от бюджета за наградния фонд, който тази година е 125 хиляди евро. Победителят в Bulgaria Open ще получи чек за 25 хиляди евро. 

Купете си онлайн билети за РТС Victoria Bulgaria Open НА ТОЗИ ЛИНК

Купете си онлайн билети за мача между Рони О'Съливан и Джими Уайт НА ТОЗИ ЛИНК