Музикалните легенди Пол Макартни и Ринго Стар на 27 юли 2012 година в Лондон ще открият летните олимпийски игри със знаменитите хитове на Бийтълс. 69-годишният сър Пол, както съобщават днешните британски медии, "е възхитен от тази идея". Според медиите това ще стане "прекрасен пролог за откриването на игрите, който ще бъде наблюдаван от милиони хора по целия свят".

В същото време бившият бийтълс, според всекидневника Сънди мирър, е направил рядкото признание, че в навечерието на концертите го мъчат нощни кошмари - уж аудиторията напуска залата по време на концерта на Бийтълс. Тази катастрофа става в момента, когато се пее песента "From me to you".

"Ние всички сме заедно и всичко върви просто потресаващо и изведнъж хората започват да стават от местата си и да напускат залата, разказва Макартни. Тогава аз се обръщам към останалите и им казвам: "О Боже! Дайте да започнем Лонг тол Сали. Но в нощния кошмар в края на краищата успяваме да върнем зрителите по техните места", добави Пол Макартни.