Ивет Лалова получи като подарък чисто нов автомобил, след като стана рекламно лице на „Шевролет” и „София Ауто”.

Номерът на лекия автомобил е специално подбран – 1077, напомнящ за времето от 10,77 секунди, което записа Ивет през 2004 година, печелейки си славата на най-бърза бяла жена на планетата.

„Не случайно започвам партньорство със София Ауто. Предложението дойде много отдавна, но не е въпрос само да се приеме. Трябваше да го обмисля хубаво, да изчисля и положителните и отрицателни страни за мен и за „Шевролет”. След като направих това, приех офертата”, заяви спринтьорката пред БГНЕС.

„Сега съм доволна, имаме много бъдещи планове, които се надявам да реализираме с моите партньори. Аз ще им помагам с името и визията си, а те на мен започнаха с това, че ми подариха автомобил и с други неща. Разбира се, при постигане на бъдещи мои успехи, ще има и финансова подкрепа от тяхна страна.”

„Сама си избрах автомобила, тъй като той ще е претендент за „автомобил на 2009 година”. От „Шевролет” ме изненадаха с регистрационния номер 1077. В тази регистрация се крие още нещо, но засега няма да издам какво е. Това ще се разбере по-нататък.”

„Сега ми предстои подготовка, тренирам здраво. Ще се готвя предимно в България, но моите треньори са подготвили и лагери в чужбина. През зимата ми предстои Световно първенство в Доха. Това е странно, Мондиала в зала да се проведе в катарската столица, в която тогава температурата ще бъде 30 градуса. През лятото ми предстои Европейско първенство”, сподели Лалова.