Плувецът и триатлонист в оспорвана битка за „Спортен талант на публиката“

Спортен талант на публиката

Спортен талант на публиката

Плувецът Тодор Тодоров от Бургас и триатлонистът Александър Сръндев от София са в оспорвана битка за спечелването на приза „Спортен талант на публиката“ на „Еврофутбол“.

Още от миналата седмица 15-годишният Тодор поведе в допитването, но в последните няколко дни 19-годишният Александър взе превес с няколко гласа. Към 11.00 часа на 11.05.2017 г. Сръндев е с 380 гласа, а Тодоров с 376.

Трета във временното класиране с 226 гласа е 15-годишната шахматистка Виктория Радева от Пловдив. Плътно зад нея с 208 вота е Ивета Андреева (плуване, Пловдив), а пети е още един плувец – Павел Банчев от Плевен с 196. Челната десетка се допълва от 6-та позиция на Емилия Тасева (таекуондо, Бургас) със 179, след нея е друга представителка на това бойно изкуство – Луиза Захариева от Дупница със 159. Двама представители на ветроходството са съответно 8-ми и 9-ти. Това са Владимир Костов от Варна със 148 и Любен Тенекеджиев от Бургас със 140. На 10-то място е друга бургазлийка – спортната акробатка Теодора Кръстева със 114 пункта.

Близо 3000 души са гласували и потвърдили своя вот в анкетата, чрез която българският букмейкър ще финансира един спортист за участие в състезания, закупуване на екипировка, провеждане на лагери и възстановяване. От включените 84 състезатели в допитването точно 50 акумулират доверието на своите приятели, близки и познати.

Припомняме, че „Еврофутбол“ си запазва правото да санкционира тези гласове, които са умишлено създадени в опит за манипулиране на анкетата. До момента вече са налични такива и те няма да бъдат зачетени.

Гласуването за „Спортен талант на публиката“ продължава до 24.00 часа на 14.05.2017 г. Всеки желаещ може да подкрепи даден спортист на http://talanti.eurofootball.bg/vote_2017.php, а в последствие да валидира гласа си чрез потвърждаващия линк на електронната си поща. Резултатите ще бъдат обявени на 15.05.2017 г.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Спортни таланти

Други спортове