Palms Bet е спонсор на българските състезатели на Европейското отборно първенство по плажен тенис, което се провежда на гръцкия остров Крит от 29 септември до 2 октомври.
 
Българският отбор е представен от осем тенисисти. Те ще участват в надпреварите на двойки жени и мъже и смесени двойки, където Диана Митева и Стефан Пенков са в топ 130. Стефан Пенков и Пламен Фотев са мъжката ни двойка с най-висок ранкинг в света - топ 200. При жените тандемите ни са Диана Митева с Карина Димова и Калина Петкова с Раяна Първанова. Най-доброто класиране на България досега е 6-о място миналата година.
 
За силата на тазгодишното Европейско първенство говори и фактът, че при жените ще участват първите четири в световната ранглиста, а при мъжете - първите девет от топ 10 в света.
 
„За нас е изключителна привилегия да имаме подкрепата в лицето на Palms Bet, за да можем за поредна година да представим България на Европейско първенство. Тази година на шампионата в Гърция присъстват още 19 страни. Благодаря от името на целия отбор за финансовата помощ на компанията и вярвам, че доброто ни сътрудничество ще доведе до добри резултати“, заяви Диана Митева от името на българския отбор.
 
Откриването на шампионата бе в сряда вечер, а състезанията започват днес.