На 11 декември ще се проведе петия Благотворителен търг на Дарик радио, а в дните преди търга продължават да пристигат страхотни футболни вещи, които ще подпомогнат каузата.

Стефан Орманджиев дарява 4 копия на изключително рядката книга на баща му – футболната легенда на ЦСКА Стоян Орманджиев. Автобиографичната книга за титана на „армейците“ и българския национален отбор с гръмкото заглавие „И в Интер му сваляха шапка“ с автор футболния ерудит Румен Пайташев. Книгите са със специален наследствен автограф от Стефан Орманджиев.

Още една страхотна фланелка ще се продава на 11 декември. Тя е подарък на Александър Пашалийски и неговият английски приятел Шеймъс Оверанд. Това е фланелка на Челси на Джо Коул от двубой в Шампионската лига.

Доброто става като лавина. Нови „топли прегръдки“ към недоносените деца и децата с аутизъм дойдоха от Лозенец Юнайтед. Най-старият аматьорски отбор по мини футбол в България дарява оригинална снимка с автограф на легендата на Ливърпул – Стив Макманамън. Снимката е рамкирана и страхотен подарък за някого за Коледа или Нова година.

Антон Маринов пък дарява фланелка на Георги Иванов – Гонзо от Вечното дерби на 24 април 2004 година, завършило с успех на „сините“ 2:1.

Повече за юбилейния 5 благотворителен търг на Дарик, както и всички артикули, за които може да наддавате, може да видите в специалната страница на търга във Фейсбук Дарик Благотворителен търг

По традиция, събраните средства Дарик дарява в полза на Фонда за терапии на деца аутисти и на Фондация „Нашите недоносени деца”.