Според нашенските разбирания, щом можеш да печелиш, трябва да можеш и да отпразнуваш подобаващо и успехите си. Тази максима е съвсем в реда на нещата, що се отнася до българския ансамбъл по художествена гимнастика. Момичетата ни донесоха голяма радост след спечелването на медалите и квотата за Олимпиадата, а сега заслужено “разпускат”, макар и събрани отново на възстановителен лагер.

Почивката във Велинград обаче съвпадна с един от рождените дни на състезателките. Капитанът Михаела Маевска навършва 21 години и купонът заедно с останалата част от ансамбъла е започнал още снощи.

Красивите грации посрещнали празника в караоке бара на хотела, в който са отседнали. Със сигурност, освен многото песни, чаровниците и рожденичката са наблегнали и на танците.

За всички обожатели на Михаела обаче трябва да кажем, че капитанът на тима си има сериозен приятел, при това също спортист. Освен всичко друго, тя обича и да готви, но за това все още само сме чували.

В момента ансамбълът ни все още е на режим, макар и не толкова строг. Състезателките на Илиана Раева са в хотел "Аква Тоник" във Велинград, където има специален център за рехабилитация, който ще помогне на момичетата да се възстановят от дългия сезон. След това им предстои и тренировъчен лагер на Белмекен.

Интересът към новите “златни момичета” на България не стихва, тъй като за днес е предвидено поредното им интервю. В същото време възстановителният лагер на най-добрата ни индивидуалистка – Силвия Митева, тече в Девин.