Ограничения на движението заради Обиколката на България

Колоездачна обиколка на България 2016 източник: Gulliver/Getty Images

Колоездачна обиколка на България 2016 източник: Gulliver/Getty Images

От 3 до 9 септември у нас се провежда 66-та Международна обиколка на България. МВР предприема всички необходими мерки за да гарантира безопасността на участниците. Създадена е временна организация на движението на превозните средства по местата, където ще премине колоната. Един час преди стартиране, както и един час преди състезателите да достигнат съответното трасе, движението на пътни превозни средства ще бъде временно спирано от екипите на Пътна полиция.

Важно е водачите да знаят, че утре /7 септември/ в 11. 30 часа колоната ще поеме от град Елена - към Ивайловград. След старта в старопланинския град, колоездачите ще се отправят към прохода Твърдица-Елена. Около 12.50 те ще са в гр. Твърдица. След това маршрутът им продължава през Нова Загора - Стара Загора- селата Бъдеще, Средец, Бяло поле, гр. Симеоноград и гр. Харманли, където се очаква да са около 15 часа.

Обиколката ще продължи към Любимец /16. 15 часа/ - през Лозен и Малко градище - Ивайловград, финалът се очаква да е около 17. 30 часа. Пътна полиция препоръчва на водачите да изберат обходни маршрути за придвижване и да не планират преминаване в споменатите часови интервали по изброените шосета. 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Колоездачна обиколка на България

Други спортове