Американската олимпийска звезда в плуването Майкъл Фелпс отново попадна на челна страница на жълтите вестници, след като стриптийзьорката Тереса Уайт разкрива пред „News of the World”, че е участвала в тройка с него.

Това е втората шокираща новина, която излиза през последните няколко месеца за Фелпс, след като бе разкрито, че той пуши марихуана от бонг.

Тереса разкрива пред английското жълто издание много пикантни подробности около нощта, в която тя и една нейна колежка са прекарали с олимпийския шампион.

„Аз видях Майкъл през февруари, когато бяха публикувани снимките му около скандала с марихуаната. Той бе много разстроен и ми сподели, че не може да повярва, че те са публикувани и каза, че се безпокой дали няма това да е края на неговата кариера”, каза 25-годишната стриптийзьорка.

„Говорихме си няколко часа. Той се държа дружелюбно с мен и моите колежки. Сподели ми, че харесва ниски жени и аз смятам, че това е смешно, защото той е много висок. Рано сутринта вече бях много пияна и го попитах дали иска да направим тройка и той се съгласи”, разкри още Тереса.

„Правихме секс близо три часа. Майкъл спокойно може да вземе още един златен олимпийски медал в правенето на любов. След това ние се срещахме още няколко пъти, но никога не ме заведе на романтична вечеря. Само веднъж отидохме заедно в мексикански ресторант. След това ми стана ясно, че той не ме обича истински, а просто иска да прави секс с мен и се разделихме”, каза още 25-годишната Уайт.