Коледната кампания на ЕВРОШАНС под надслов „Сейфа отключи и парите спечели” приключи. В продължение на три седмици хора от различни възрасти и с различни интереси бяха обединени от една цел – да съберат четирите цифри 8247 и картата ключ за сейфа на Еврошанс.

На 09.01.2009 г. /петък/ от 16,00 ч. в Централния офис на ЕВРОШАНС беше отключен сейфът от Коледната кампания на играта.

Всички късметлии, събрали четирите карти от кода и картата ключ, получиха своите парични награди на място.

На импровизираното събитие бяха изтеглени и 10 допълнителни парични печалби от по 500 лв. В това теглене взеха участие всички над 20 000 плика, изпратени от играчи на Еврошанс, които съдържат числото 500.

Резултатите от кампанията са следните:

Над 500 000 бр. карти разпределени в над 500 пункта на Еврошанс в цялата страна. 50 печалби по 1000 лв. заключени в този сейф, 10 печалби по 500 лв. и 5 000 бр. утешителни награди раздадени в мрежата ни.

Пред всички присъстващи управителката на Еврошанс – Олга Тодорова, каза:

„Искам отново да заявя пред вас твърдото ни намерение и през новата година да предлагаме на вас нашите играчи един атрактивен продукт, който да отговаря на високите изисквания на пазара. Игра, която ще ви забавлява в свободното време и ще ви кара да се чувствате щастливи. Защото, ако вярваме на твърдението, че щастието е „усещане за благополучие”, то смело мога да твърдя, че ЕВРОШАНС продава щастие и за това красноречиво говорят над 200 000 – те хиляди броя печалби спечелвани от наши играчи всяка седмица.”