Есенна омая, галещи лъчи, мачове до безкрая, а в редакцията на Гонг отново чудно настроение цари! Този път „виновникът“ за празничната атмосфера, вкусната торта и многото усмивки е редакторът в сайта Gong.bg Станислава Кръстева. Грациозната Стенли днес посреща своя рожден ден, а ние няма как да не споделим радостта си с Вас.

Наричаме нашето момиче „грациозно“ не само заради факта, че отразява един от най-изящните спортове – гимнастиката, но поради причината, че самата тя е посветила немалко години от живота си на това изкуство. Обаятелността на Станислава лъха от всяко нейно действие и всяка нейна новина, но това, което може би не познавате в нея, е нейната широка и топла усмивка. Стенли е надарена с особена емоционалност, а това, примесено със стриктната й дисциплина, я превръща в един от най-ценните кадри на екипа ни.

Семейството на Гонг е повече от щастливо, че вече години наред Стенли е част от него, а днес искаме й пожелаем от все сърце преди всичко много здраве, неугасващ ентусиазъм, по доза късмет във всяко начинание, щастие, което никога не свършва и бурите на любовта да не пожалят нито един от пристаните на нейната душа!