Анкетата за „Събитие на седмицата” за пореден път доказа колко важно е за нас в Gong.bg да чуваме мнението ви, скъпи читатели. В седмицата, в която се игра горещо дерби между ЦСКА и Левски под свирепия дъжд в София, а Кристиано Роналдо заби своя юбилеен 50-и хеттрик, вие отстояхте правото си на мнение и отдадохте заслужено признание на Катрин Тасева.

Именно представянето на 20-годишната ни грация в Гран При на Киев, където тя завоюва цели 4 отличия, беше оценено по достойнство като най-забележителното през миналата седмица. В украинската столица родената в Самоков състезателка завърши втора в многобоя, а сетне взе сребърните отличиня на топка и лента. Бронзът пък дойде в надпреварата на бухалки. Така Тасева заслужи малко над 28 процента от общия вот и зае първото място в традиционната ни анкета.

Мачът между „сини” и „червени” не остана чак толкова далеч назад с 25,4 процента, а фактът, че 4-те гола на Роналдо срещу Жирона събраха почти 22,3 процента показаха колко равностоен е бил дуелът.

ВИЖТЕ ПЪЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЛАСУВАНЕТО ТУК!