За трета поредна година, на територията на България ще се проведе един от най – големите и чакани международни турнири по футбол на маса - „NIKI – ADAMS Masters series“ на който домакините, СК „Сторм Райдърс“ и Българската Федерация по футбол на маса, ви канят с най – голямо удоволствие. В ранните следобедни часове на последния петък на ноември зала Триадица ще отвори врати, за да приветства професионални състезатели по джага от цял свят, дошли да опитат да извоюват поредните медали.

В периода от 25 до 27 ноември над 120 играчи ще премерят сили в 13 дисциплини, разпределени в 5 категории. Това е единственият турнир в България, който има и дисциплина за хора с увреждания. В нея ще участват Националния отбор по Баскетбол за хора с увреждания. Турнирът е част от календара на "София - Европейска столица на спорта" и на Международната Федерация по футбол на маса, и ще се проведе на маса Леонхарт, която е една от официално признатите професионални маси.

Задава се незабравим турнир, с участието на играчи от топ 30 от Световната ранглиста при мъже и жени, изпълнен с много емоции и напълно свободен вход за посетители и през трите турнирни дни. Не го пропускайте!