На 25-ти и 26-ти ноември зала „Триадица“ ще стане свидетел на един от най-големите турнири по футбол на маса в България - „NIKI – ADAMS Masters series”. Този спортен спектакъл обещава да докара големи имена от цял свят, представлявайки едно от последните големи събития от този вид за годината. Турнирът не е само възможност за българските таланти да докажат своите умения, но и за Световноизвестни играчи да се изправят лице в лице срещу тях.

Очаква се участие на играчи от Америка, Англия, Австрия, Франция, Германия, Сърбия, Румъния, Турция и други страни. Според организаторите, този турнир ще бъде последният голям шанс на феновете на футбола на маса в България да видят най-добрите майстори в действие. Събитието съчетава интензивна състезателна атмосфера с емоционалната и приятелска среда на последния голям турнир в страната. Очаква се участието на над 100 спортисти, които ще се борят за престижните титли в различните категории.

Този турнир също така подчертава ангажимента към инклузията, като осигурява дисциплина за хора с увреждания за поредна година. „NIKI – ADAMS Masters series” не е просто събитие, то е празник за всички фенове на футбола на маса. Входът е свободен и всички са поканени да подкрепят своите любими състезатели и да се насладят на футболната магия, която ще запълни зала „Триадица“ на 25ти и 26ти ноември. Очакваме Ви!