Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова смята, че тимът ни може да спечели две квоти в индивидуалното за Олимпийските игри в Токио през 2020 година. Квалификацията ще бъде по време на Световното първенство догодина. Ансамбълът ни вече си осигури промоция от шампионата на планетата в София преди няколко месеца.

„Имаме догодина Световно първенство, на което да се надяваме, че можем да вземем две квоти. Напълно в нашите възможности е“, сподели Неви пред BTV.

“В залата най-много ме подкрепя моят треньор Бранимира Маркова. Тя се грижи за моето физическо и психическо състояние. Благодаря им, че ме изтърпяха и тази година с моя голям брой контузии. У дома, разбира се, най-близките ми – моето семейство, моят приятел“, сподели Невяна Владинова.

Грацията ни има сериозна връзка от 6 години с Веселин Манолов, който е брейк танцьор. Любовта им пламва на стадион „Георги Аспарухов“.

„Аз първа го забелязах. Не съм от момичетата, които ще тръгнат да свалят някого, но се постарах да му направя впечатление“, разкри гимнастичката ни.

Невяна Владинова, както и останалата част от националния отбор по художествена гимнастика, продължава подготовката си за новия сезон.