Българската гимнастичка Невяна Владинова беше изключително щастлива от спечеления първи медал от Световна купа. Това се случи пред родна публика в Арена Армеец. Грацията ни взе бронзово отличие на лента на Световната купа в София.

„Много съм щастлива, че първият ми медал от Световна купа се случи пред родна публика. Надявам се да съм зарадвала всички. Определено беше едно уникално преживяване да играя пред тази публика, която много ми помогна да дам всичко от себе си“, сподели Владинова. 

Медал и за Владинова

„Коства ми както на всички останали, много тренировки, концентрация по време на състезанието, точно в момента да успееш да си изиграеш. Обнадеждават ме и ме стимулират тези оценки за следващата част от сезона. От тук нататък ще имам още по-голямо желание да работя и да се усъвършенствам“, коментира още грацията ни.

„Може би сега имам повече самочувствие, но не трябва да се главозамайвам, има още върху какво да се работи. Забравяме това състезание и продължаваме да работим.“

„Усещането е уникално да ти станат на крака, за мен публиката винаги е била най-голям съдия, винаги съм се радвала много, когато съм успявала да трогна публиката“, завърши Невяна Владинова.