Бившият треньор на националния отбор по художествена гимнастика - Нешка Робева, прие поканата и отново ще участва в шоуто за танцуващи звезди (VIP dance).

Човекът, под чието 25-годишно ръководство, известно като Златните години на българската художествена, бяха спечелени близо 300 медала от европейски, световни и олимпийски игри, отново ще критикува и дава оценки в шоуто.

Известна със строгия си нрав, зрителите на Нова телевизия могат да бъдат сигурни, че желязната Робева ще бъде безкомпромисна. Остава да залагаме дали ще успее да разплаче и някой от ВИП-участниците в шоуто със своите коментари.

Зрителите ще станат свидетели на една уникална сватбена церемония, в която младоженката не е ясно дали ще е в бяла рокля. Причината за това е, че тя ще е една от звездните участници на VIP dance и само журито знае какъв стил ще й е отредило да танцува тази вечер. А те са доста разнообразни - от класическите бални танци през латино до афро джаз, хип хоп и етно.

Вторият член на журито ще бъде Галена Великова, треньор по спортни танци. Името на третия член обаче все още се пази в тайна.