"Много съм доволен от представянето на момчетата в Полша", заяви Армен Назарян, старши треньор на класиците ни.

"Изключително силна конкуренция, с участието на борци от 35 държави. Взехме 3 сребърни медала - на Александър Костадинов, Владислав Методиев и Милослав Методиев. Силите им не стигнаха да вземат титлите, може би се умориха на финалите, защото преди това направиха по 3-4 много тежки срещи, не можаха да възстановят", сподели още олимпийският ни шампион.

"Разбира се имаше и грешки, които ще коригираме в следващите два лагера до световното. А дали ме изненада, че победиха олимпийски медалисти. Не. Те просто не вярваха в себе си. И когато им казах, че те са добре подготвени и могат да го направят. А те много ми вярват, на всичко, което им казах - и победите станаха факт. За да са сред медалистите трябва да бият най-силните - иначе няма как. Хубавото е, че след този турнир на всички отбори направихме много силно впечатление, и всички те искат да тренират с нас, искат съвместни лагери", каза още той.

От днес националите ни започват подготовка в Самоков, където ще тренират заедно с борците на Франция, Тунис и Норвегия. /БГНЕС