Легендата на Левски Наско Сираков изгледа тренировката на българския национален отбор по художествена гимнастика в Арена Армеец София. Въпреки че няма да присъства на Световната купа, която ще се проведе в петък и събота, Наско Сираков ще стиска палци у дома.

Момичетата проведоха официалното си занимание на състезателния килим в ранния следобед. Ансамбълът, воден от Илиана Раева, и индивидуалните ни състезателки - Силвия Митева и Мария Матева, изиграха своите съчетания в последния поток от тренировъчната програма.

“Надявам се Наско да бъде на кадем на момичетата. Той е непрекъснато с мен и ме подкрепя. Каза, че на състезанието няма да дойде, защото досега никога не е имал нервите да изгледа едно състезание. Не може да гледа изхвърлянията, така ми каза. Но дойде да ги види на тренировката, ще си стои вкъщи. Дори той не ги гледа по телевизията, когато е във вкъщи, а обикаля. Надявам се да е на кадем, Благодаря му, защото адски много ми помага, благодарение на него направих клуба си и той беше човекът, който ми помогна да стигна до тук”, сподели Илиана Раева.