Напук на всичко случващо се в страната – протести, поледици, липса на газ, хорско недоволство и парламентарни оправдания, екипът на Гонг имаше повод за празник. И го отбеляза подобаващо!

Голямата торта и солидната почерпка на 7 етаж на сградата на бул. „Дондуков” 82 бяха заради рождения ден на шефката на спорния отдел на Дарик радио – очарователната Ирина Цекова.

Не, че тя няма своя позиция за всичко случващо, но днес денят й мина отново под сянката на работния ден. Усмивката й също не слезе от лицето, въпреки че основната тема в редакцията бе сблъсъкът пред парламента.

Това, което може да се отбележи със сигурност обаче е, че с всеки изминал ден, Ирина Цекова става все по-хубава. Спортната журналистика е зодия „Козирог” и може да отстоява позициите си, затова хора от спорта, сгафили или стъпили на криво, гответе се за следващия си сблъсък с нея.

Ире, всички ние, твоите колеги и приятели, ти пожелаваме здраве, щастие и много усмивки. Надяваме се да си изключително щастлива и да се радваш на топъл семеен уют!

Екип на Гонг