Петя Георгиева, Катрин Вачева и Кателина Гатева бяга гости в предаването Гол линия на Дарик радио. Трите красавици взеха участие във вчерашния благотворителен мач на Най-красивите българки във Facebook, средствата, от които ще бъдат дарени за благотворителност.

Петя Георгиева, организатор на проявата, сподели че двубоят в зала „Христо Ботев” е преминал според очакванията и това е началото на редица подобни прояви, като следващият мач е на 31 януари.

„Ние жените имаме силни амбиции да играем, а това което виждаме в родния футбол. Искаме да покажем, че можем да играем. Не играхме много по правилата, но… бяхме по поличики, вдигането на краката се гледаше доста повече от зрителите. Топката беше извън терена през повечето време. Никой от нас не беше играл футбол преди. Импровизирахме и искахме да е забавно на феновете. По едно време дори започнахме да се дърпаме за косите. Трябваше професионален съдия да ръководи мача, но в последния момент му възникна ангажимент и нямаше възможност да дойде. На 31 януари ще има още един мач. Надяваме се тогава да успеем да организираме нещата много по добре”, каза Петя.

Първоначално средствата от благотворителния мач трябваше да отидат за операция на тежко болната Анжелина, но в последствие организаторите са взели решение парите да бъдат дарени в Дом „Св. Николай”.

„Парите за Анжелина вече са събрани, но те ще бъдат дарени на един дом, в който има над сто деца с проблеми. Ще купим провизии, там се нуждаят най-елементарните неща, храна, топли дрехи за зимата.

Като благодарност към момичетата следващата седмица организираме рафтинг, на който отново отиваме всички”, сподели още тя.

Мис Силикон – Катрин Вачева пък продаде сутиена си на търг, което събра най-много пари от присъстващите в залата. Катрин призна, че следващия път може да свали и други неща от себе си, стига някой да си плати.

„Аз съм доволна от този търг за сутиена ми. Беше платено 60 лева за него, като това беше най-голямото дарение. Идеята на този търг беше добронамерена, макар че много се изговори по телевизии, вестници. Мога да покажа много неща от себе си, ако бъде платено добре, но за благотворителност.”

„Надявам се ако тези мачове станат традиция да провеждаме някаква физическа подготовка, защото фитнесът явно не помага. Сигурна съм, че ще продължим да играем много по добре, ако продължат да ни викат на подобни мероприятия”, каза Катрин.