Утре, 5.01.2012г. в „Пресклуб България” от 11:30ч ще се проведе пресконференция, на която професионалният проумотър „Максфайт” и Българска ММА Федерация  официално ще наградят най-изявените си състезатели и най-заслужилите треньори за 2011-та година. На пресконференцията ще бъде дадена кратка равносметка за отминалата година, за реализираните общо седем професионални ММА турнири и две национални състезания по аматьорски правилник. Това безспорно отрежда лидерско място на „Максфайт” в страната, както го нарежда на важно място сред проумотърските екипи на Балканите и Европа.

На пресконференцията ще бъдат отличени победителите от номинациите „Най-заслужил треньор”, „Боец на годината”, „Топ среща на годината”.

Победител в категория Най-заслужил треньор за 2011 година е помориецът Теодор Карастоянов. Победител в категория „Боец на годината при аматьорите“ е Павел Тодоров – Поморие.  Победител в категория „Боец на годината при професионалистите“ е Станислав Недков – Стъки. За най-добра среща формат ММА за изминалата година е определен мача между Станислав Недков срещуЛуис Кейн. Специални награди пък ще получат  първият носител на шампионски пояс „МAXFIGHT” Румен Димитров,  „Любимец на публиката и най-добър дебют в ММА” - Любо Симеонов – Гребеца и Благой Иванов – Багата, който е нареден на първо място в анкета на феновете за „Най-добър ММА боец на 2011г.“. Награда за „най-много победи с нокаут” пък ще получи атрактивният 93-килограмов Атанас Джамбазов.

Екипът на „МAXFIGHT” е подготвил и специални изненади и за журналистите, в знак на благодарност за обективно отразяване на събитията ни през 2011-та година.