В съботния ден на наближаващия уикенд ще се проведе едно от дългоочакваните джаги събития у нас. 

Близо 80 участници ще играят в ежегодното вече IT джага съревнование. Представителни отбори на едни от най-елитните IT компании в нашата страна ще премерят сили и ще излъчат шампиона за 2017 година в престижна  джага надпревара. 

В състезанието ще участват 18 отбора от по четирима състезатели, които ще играят по двойки. Мачовете от квалификационния кръг ще разделят отборите в две дивизии. 
Всички, които се класират на първите три места след елиминациите в Първа дивизия ще бъдат наградени с купи и медали.  Отборите от Втора дивизия, които се качат на призовите стълбички, също ще бъдат отличени с медали. 

Първенците от Първа дивизия ще спечелят ваучер за отборен урок по голф с инструктор в Банско, предоставен от Пирин Голф и Кънтри Клуб, както и право да се явят на официално международно състезание у нас през текущия сезон. 

Oрганизаторите на състезанието - клуб по джаги „Джагоарс”, ще предоставят безплатни едномесечни тренировки. Партньори на събитието са Фусбол Тейбълс, Роберто Спорт, Спортен бар "Академията", Сдружение ФУУТУРА, с подкрепата на "Пирин Голф и СПА", Банско.

Турнирът ще се проведе в Спортен бар „Академията, бул. Тодор Александров 64 /сградата на Кино Арена Запад – ниво -2/.