След равенството 1:1 на Славия срещу Хебър в София, треньорът Златомир Загорчич сподели своето разочарование от пропуснатите възможности и трудностите, пред които е изправен отборът му. Загорчич отбеляза, че футболът е такава игра, че ако не вкарваш, противникът може да се възползва от единствения си шанс в мача.

"Много пропуски, футболът е такава игра – когато не вкарваш, противникът ти вкарва с един удар в целия мач. Не мога да не съм доволен от показаното през първото полувреме. Само първите минути от второто половреме дадохме инициативата и те отбелязаха гол. Даже имаха още една ситуация, от която се спасихме. Всичко останало си правихме както трябва, но не успяхме да реализираме положенията си", коментира Загорчич.

Той добави, че първото полувреме е можело да завърши с по-голяма преднина, ако Славия беше реализирала повече от своите шансове. "Първото полувреме можеше да завърши 3:0 или 4:0 за нас и да сме много по-спокойни, но си изпуснахме ситуациите. Второто полувреме също имахме 3-4 възможности, които не успяхме да използваме."

Загорчич спомена, че може би отборът е подценил противника и е очаквал, че Хебър няма да направи нищо значимо. "Може би сме подценили противника и сме мислили, че няма да направи нищо. Имахме си реакция след този период, когато те владееха инициативата и вкараха гол. После гонихме резултата, но не успяхме."

Треньорът също така коментира отложения мач с Лудогорец и загубата на Тони Тасев. "Не мога да коментирам отложения мач с Лудогорец. Тренирахме и играхме контролните срещи, но не искам да коментирам повече. Тони Тасев вече е в Турция и мисля, че днес подписва договор. Губим голмайстора на отбора и ще ни липсва много. Надявам се момчетата от школата да влязат в ритъм и да разчитаме на тях", завърши Загорчич.