Златомир Загорчич бе доволен от победата на Славия в двубоя срещу Черно море, като отбеляза, че отборът му е създал повече голови положения и е заслужил трите точки. Въпреки това, треньорът изрази недоволство от отменения гол, споделяйки, че футболистите му не знаят защо попадението е било анулирано.

„Днес направихме повече положения, имахме още ситуации, но трябва да видим и отменения гол. Момчетата ми казаха, че не знаят защо е отменен,“ коментира Загорчич. „Според мен отборът заслужено спечели.“

Треньорът добави, че дори в мачовете, които Славия е загубила, играчите са тренирали усилено и са се раздавали на терена. Основните проблеми, по думите му, са свързани с контузени и липсващи футболисти.

„Ние вярваме, че можем да спечелим всеки мач. В предишните двубои не успяхме да отбележим, но нямам забележки към футболистите,“ каза той. Загорчич подчерта също, че феновете и атмосферата в съблекалнята му дават най-голяма мотивация, въпреки че след паузата ще разполага с малък брой играчи.

Треньорът спомена и натоварената програма на футболистите, играещи в националния отбор, които са участвали в четири мача за една седмица, което ги затруднява да се адаптират към подобен ритъм.