Кой каза, че спортните предизвикателства са характерни единствено за мъжете?

Новата видео риалити поредица „Екстремната Кети Кор“ във Vbox7.com опровергава общоприетото мнение, че адреналиновите преживявания са позволени само за силния пол. 

В най-новата риалити продукция „Екстремната Кети Кор“ ще видим модела и участник в конкурса Плеймейт - Катерина Миленкова (Кети Кор), която се опитва да се справи с различни спортни предизвикателства. Благодарение на хъса и смелостта си, в първия епизод провокативната красавица вече се справи с грубия американски футбол. Тя проведе тренировка под ръководството на Божидар Проданов, треньор на „Софийските булдозери“.

Как се справи моделката? Разберете тук - http://bit.ly/2qEnpsY 

Кое ще бъде следващото рисково преживяване, което ще остави Кети Кор без дъх? В най-новия епизод на поредицата красавицата ще получи първия си урок по бокс лично от олимпийския медалист Тервел Пулев >>> http://bit.ly/2rsVeAz 

В залата на братя Пулеви, Кети ще се срещне с част от най-добрите ни родни боксьори и ще проведе интензивна тренировка преди същинската част – боксов мач с републикански шампион по бокс. Ще успее ли Кети Кор да спази основното правило „защити се, като се устремиш стремглаво към противника си“ и как ще завърши битката, разберете в най-новия епизод на риалити поредицата. 

Може да следите „Екстремната Кети Кор“ всеки четвъртък във Vbox7.com.