Аз съм Деян Топалски и съм ММА боец.

Занимавам се с ММА от 5 години. Преди това съм бил активен състезател по кикбокс, 7 пъти съм републикански шампион. В ММА статистиката ми е: 13 победи и 3 загуби. Имам повече победи, отколкото загуби, за щастие.

Основното качество, което смятам, че притежавам, е увереността. Амбициозен съм, може би имам малко повече инат, отколкото трябва. Това в някои случаи помага, в повечето пречи, но го слагам при положителните черти при всички положения. Не мога да измисля кои са слабите ми страни. А, имам, да - оплешивявам.

Понякога съм прекалено самоуверен, дори някой път без покритие. Но факт е, че по този начин се чувствам добре.

От удари в главата не се затъпява. Повечето хора ни намират за примати. Направих един тест на Менса - резултатът ми беше 143 точки от 160 възможни, при положение, че 160 точки има Айнщайн.

Не мисля, че съм разбил някакъв стереотип, напротив. На който му е по-изгодно да мисли, че сме тъпи, той ще продължи да се залъгва по този начин, че всъщност, да, ние сме мускулести, ние можем да го бием, но той, видиш ли, ни превъзхожда с акъл.

Случвало се е жените да са агресивни към мен и това не ми харесва особено много. В смисъл, когато са прекалено агресивни, почвам да се чувствам като секс играчка, като дилдо. Просто жените харесват добре изглеждащи мъже и харесват алфата, водача.

Харесвам момичета, на които им личи, че спортуват. Да го кажем по-първично - една жена има ли преса, значи е в моя таргет. За коефициента на интелигентност - да е над 120. Все пак мъжът трябва да е по-умният!

При всички положения, VIP Brother е предизвикателство за мен. Първо, заради многото хора, тъй като не съм много общителна личност. Второ, за мен ще бъде предизвикателство как ще изтърпя българския VIP, тъй като не харесвам голяма част от него. Нервират ме, буквално ме вбесяват! Малее, сега като се замисля какво ще правя...

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.