Българската звезда в леката атлетика Ивет Лалова е сигурна, че съвсем скоро ще дойде време тя и Симоне Колио да имат дете.

„За първи път имам възможност да организирам нещо за децата. Като малка мечтаех да стана много различни неща. Исках да стана адвокат, учителка, бизнес дама дори. Качествата се възпитават“, сподели Ивет Лалова в интервю за предаването „На Кафе“ по NOVA.

“Намерих много упора в моите близки и до хората, които бяха с мен. Мога съвсем смело да кажа, че всичко в основата е любов“, сподели тя относно периода, в който бе тежко контузена.

„Спортът ми е дал толкова много щастие, трудни моменти, но най-вече любов“, добави Ивет.

„В началото със Симоне бе закачка от пръв поглед, а след това се намерих. През една тълпа той хвана ръката ми и повече не ме пусна. Симоне ме научи, че може да правиш нещата както искаш. За мен това, че той е роден в Италия никога не е било проблем. Симоне се чувства повече българин, отколкото италианец.“

„Сигурна съм, че съвсем скоро ще дойде време да имаме дете. Нашето дете би трябвало да бъде един отличен спринтьор. Бих обичала и подкрепила детето си, независимо дали следва примера ни в спорта“, каза още Ивет Лалова.