Венецуелският бейзболист Данри Васкес остана без отбор заради побой над гаджето си. Съдът в Хюстън разпространи запис от охранителна видеокамера на местния стадион, на който се вижда как той пребива зверски половинката си на стълбището. 

Двамата излизат на аварийното стълбище, където бейзболистът удря силен шамар в лицето на жената. Впоследствие я удря още два пъти, единият от които е след като вече е паднала на земята. 

Инцидентът е от 2 август 2016 г., когато Васкес играе за Хюстън Астрос. На него са му повдигнати обвинения за побой и е арестуван, след което от клуба го уволняват. Впоследствие си намира нова месторабота в Ланкастър Барнстормърс, но от там е уволнен днес, след като от съда разпространиха шокиращия запис. 

С цялата си наглост Васкес е пледирал за невинен по този случай, но след като са се появили записите, защитата му рухнала тотално. Изданията в САЩ припомнят, че той е пребивал и друга своя бивша приятелка, като я е ритал в главата на излизане от асансьор, при това след като тя вече е паднала на земята.