Всяка жена се стреми да изглежда добре. В някои страни обаче красотата е издигната в култ, а жените правят и невъзможното да са по-секси. Вижте страните, в които жените имат най-секси дупета:

Венецуела

Във Венецуела външният вид е на особена почит. Жените са обсебени от идеята да са красиви и секси. Те дори прибягват до използване на алтернативни средства, за да се преборят с гравитацията на възрастта и да имат секси дупета. Много от тях са си слагали оформящи импланти на задните части, за да са привлекателни и добре изглеждащи в мъжките очи.

Колумбия

Колумбийките са едни от най-сексапилните жени на света. И въпреки че Колумбия е бедна страна и безработицата е изключително висока, има много жени, които са си поставяли импланти на дупетата. Проучванията показват, че голям брой колумбийки спестяват пари години наред, за да си купят така желаните оформящи импланти.

Аржентина

Аржентинките се нареждат в Топ класациите на жените с най-добре изглеждащи дупета. Ако живеете в Аржентина, но не сте така добре оформени и надарени, не се притеснявайте. В Аржентина цените на пластичната хирургия са едни от най-ниските в цял свят.

Куба

Жените в Куба са с едни от най-секси дупета в цял свят.

Бразилия

Бразилките се славят с най-изваяните и секси дупета в света. Само през 2013 година там са били извършени 63 000 операции на задни части. Населението на Бразилия е малко над 200 милиона, което означава, че една на всеки 3000 жени е с имплант на дупето.

Културата в Бразилия е толкова състредоточена върху външния вид, че да изглеждаш добре понякога е въпрос на живот и смърт.