Младият Бинев завоюва поредната си титла по таекуондо, след като грабна сребърния медал на 42 рия Dutch Open шампионат, който се проведе в Холандия. Това  е единственото състезание  с G2 ранкинг в което участват над 1500 състезатели от 72 държави от цял свят.
В категория до 51кг.

Кало Бинев

Кало се представи на изключително високо ниво, като още в първата среща се наложи срещу опонента си от Великобритания с 20:4. Същото българската надежда направи и във втората среща, побеждавайки представителя на Латвия след като от 7:1 обърна резултата в своя полза с 18:12. Победите му продължиха и в третата среща в която Кало Бинев се изправи срещу националния шампион на Германия и го неутрализира с 5:4, а това го отведе директно към финала. Там Калоян се представи изключително добре и грабна сребърния медал с резултата 5:7, който бе обърнат в последния момент от представителя на САЩ.

Кало Бинев

Тази титла на Бинев идва след като преди по-малко от месец Кало стана Европейски шампион, качвайки се на най-високата стълбичка на Европейското клубно първенство по таекуондо което се проведе в Турция. Младият българин има вече в спортната си история вицеевропейска титла от в Атина през 2012 г., както и многобройни първи места от европейски и световни турнири.

Кало Бинев