Слънчевата и усмихната Карин Околие прави своите подкастове и пише своите любопитни текстове за личния си блог в една уютна сладкарница, където екипът на „Събуди се” се срещна с нея. Но от цялото разнообразие на заниманията си Кари предпочита да се фокусира върху леката атлетика, а като всеки един спортист – мечтата й е участие в Олимпиада.

„Аз съм лъчезарен човек. Доста напориста съм и съм изключително самостоятелна”, споделя Карин. „Идва ми отвътре да съм вечно усмихната, макар на моменти да усещам, че не е особено удачно да съм вечно ухилена”, шегува се младата жена.

„Тренировките ми изискват прекалено много. Прекалено много време, отдаденост.. изморен си и нямаш време за социални контакти”, споделя спортистката. „Винаги съм харесвала литературата. В училище това беше любимият ми предмет. Много обичам да пиша и общо взето стана някак си естествено - в един момент реших да публикувам нещата, които пиша”, разказва Карин.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.