Невяна Владинова обича да казва, че е дала много и е взела много от спорта. И винаги ще остане свързана със света на златните момичета, в който има трудности и успехи, сълзи и смях, и игра като магия.

Кое е новото поприще, за което мечтае? Очарователната ни гимнастичка Невяна Владинова пред Вили Асенова в рубриката „В Играта”.

„Много трудно бих се откъснала от художествената гимнастика. Изобщо не искам. За мен гимнастиката е живот. През целия си съзнателен живот аз съм гимнастичка. Това е моята любов, това е моята страст от малка. Винаги съм знаела какво искам в този спорт. Със сигурност не искам да се откъсвам от него. Разбира се, не мога цял живот да бъда състезател, но ще помагам с каквото мога”, сподели тя.

„Не знам дали съм звезда. Наистина не съм имала време да мисля за такива неща докато тренирам. Надявамс е, че съм един добър пример. Не мисля, че съм звезда. Сега съм на 26, което означава, че съм 20 години в спорта. Бих казала, че минаха много бързо и въпреки това ми се случиха толкова много неща. Някои ден бих разказала всичко, ако разбира се, това е интересно. В момента дори си пиша за някакви случи, които са се случвали и никой не знае за тях. Гимнастиката за мен е всичко”, продължи още гимнастичката.  

Чуйте повече от Невяна Владинова в прикаченото видео.