Гимнастичката от Босна и Херцеговина - Сара Бекаревич, която е с физическо увреждане, изпълни демонстративно съчетание с обръч преди финалите на бухалки и на лента на Световното първенство в "Арена Армеец". Тя беше аплодирана на крака от всички в залата, а след изпълнението си беше поздравена от президента на ФИГ Моринари Ватанабе, от президента на Техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ Ноха Абу Шабана и от посланика на Световното първенство Невяна Владинова.

Сара Бекаревич е родена без долната част на лявата ръка, но това не й пречи да тренира художествена гимнастика. Тя си е мечтала за това от дете, след като е гледала по телевизията шампионат на планетата и показа наистина какво значи да обичаш това, което правиш, да не спираш и да побеждаваш всяка трудност, която ти се изпречи на пътя.

 
"Много хора ми казваха, че е невъзможно, че не мога да го направя. Но аз го направих. Не ме интересува кой какво казва. Само аз зная какво мога да постигна. Знаех, че няма да е лесно. Но когато тренираш здраво и го правиш отново и отново, всичко ке получава", казва гимнастичката.
 
Участието в олимпиади и други състезания е основната цел на младата Сара Бекаревич. Момичето също мечтае примерът й да помогне на други хора с тежки наранявания или вродени малформации на крайниците.