Професионалният спорт винаги е бил гарант за високи доходи на най-големите звезди в него. Но има спортисти, които не успяват да стигнат до върховете и предпочитат да направят много и бързи пари в друг бранш, след като изоставят спортните занимания. 

Някои предпочитат да станат адвокати, други - писатели, а трети избират кариера в... порното. Може и да звучи невероятно, но редица спортисти са избрали лесния път на филмите за възрастни за натрупване на богатство, пред ежедневните тренировки и тежките състезания. 

Затова ви предлагаме петимата бивши състезатели (предимно състезателки), които са направили име в индустрията на плътските забавления: 

5. Акане Катахира - Японката е бивша състезателка по синхронно плуване, но се преориентира към порното. 

4. Ева Рооб - Германката си е изкарвала прехраната с футбол, като известно време е съчетавала спортната си кариера, с тази във филмите за възрастни. Накрая избира само второто. 

3. Съни Лейн - Бившата състезателка по фигурно пързаляне от САЩ избира лесния път към богатството и славата с участието си в редица ленти за възрастни. 

2. Джонатан де Фалко - Бившият белгийски футболист е най-известният бивш спортист сред порноактьорите. 

1. Тами Лин Сич - Известна дълги години като кечистка, впоследствие тя избира да направи кариера и в порното, където натрупва още по-голяма популярност, а и пари.