След невероятния успех на BKFC през ноември, шоуто се завръща за втори път в България. Остава по-малко от десет дни до второто издание на Bare Knuckle Fighting Championship, което ще се проведе на 22-ри март в зала „Арена София”

Бойци от 13 държави ще премерят сили в 100% истински битки по правилата на бокса с голи ръце на най-престижната организация в света.

Грандиозното шоу ще бъде излъчено по DIEMA SPORT 2 и новия специализиран канал Fight Klub.

В главната битка на вечерта в категория до 93 кг. ще се изправят двама от най-успешните български ММА бойци – Калоян Колев (12-1) и Тони Маркулев (12-2).

Именно Тони Маркулев застана пред камерата на Gong.bg, за да разкаже за това как върви подготовката му и какво очаква от галавечерта в София.

Билети за голямото събитие на 22 март ще откриете в Grabo.bg

„Изключително добре върви подготовката ми. На финалната права сме в момента, остава да изчистим и някой друг детайл преди да се срещнем на 22-ри март. За мен изключителна чест да оглавя това събитие заедно с Калоян Колев. Чувството е невероятно”, сподели Маркулев.

„Изключително професионално събитие. На много високо ниво. Изключително грамотни и големи професионални са хората, които се занимават с организацията. Надявам се второто събитие да задмине по успех първото, което се проведе през ноември миналата година”, каза още боецът.

„Калоян е изключително подготвен състезател. Очаквам от него зрелищно представяне. Именно такава ще бъде и срещата ни. Моето предимство е, че съм малко по-нисък”, сподели Маркулев.

Какво още очаква той от цялата галавечер в „Арена София”, чуйте в прикаченото видео.